Canada 2003

Click here to edit subtitle

Een sprong in de tijd.....

Op het moment van het 'live' zetten van dit blog is het alweer 2013. Ruim 10 jaar verder! De tijd gaat hard.


We hebben onze reis naar Canada heel dubbel ervaren. Prachtige omgeving, land, steden en noem maar op. Absoluut de moeite waard.

De reden dat het dubbel voelt is toch de strubbelingen die we tijdens deze reis hebben ervaren door de bosbranden. Het reisbureau (geboekt in Heemskerk en reisorganisatie was Kuoni) heeft in onze ogen echt steken laten vallen. Locaties die geëvacueerd waren en we dus helemaal niet heen konden reizen! Ze vonden het niet nodig om ons daarover te informeren. 


Houdt wel in je achterhoofd dat internet in 2003 nog niet erg ingeburgerd was. Een mail op je telefoon of een sms was toen nog een utopie. (want geen bereik als je geen triband telefoon had)


Ook dat onze auto klaar staat op het verkeerde vliegveld kan dus niet!


Achteraf hebben we, geloof ik, een bos bloemen gekregen van het reisbureau en een kleine tegemoetkoming in de extra kosten die we hebben gemaakt. Dit dekte het totaal bij lange na niet.


Alles terug te hebben gelezen.............zou ik absoluut (!!!) terug willen naar bepaalde plaatsen die we hebben bezocht. Zo vonden we onze tijd in Vancouver veel te kort. Idem voor Vancouver Island. Wat een pracht! 

En ook de Icefield Parkway is een aanrader. Ik ben benieuwd tot waar de gletsjer nu komt.


Het meest bijzondere waren de Zodiac tochten vanuit Quadra Island en Victoria. Wat een prachtigen beesten zijn de orca's toch! Tot tranen toe geroerd dat ik dit mee mocht maken, Zó bijzonder!!


De foto's zijn helaas alleen afgedrukt en (zover ik me kan herinneren) niet op CD gezet. Dat is wel super jammer. Als ik tijd over heb dan zal ik zeker een aantal foto's scannen!


Groetjes!